NOSALTRES

David Portes
Direcció General, Organització, Estratègia, Empresa familiar, Industria 4.0
Enginyer expert en planificació estratègica i organització empresarial. Amplia experiència en el sector industrial i tecnològic.  Ocupa diversos càrrecs com Conseller independent i assessor en consells de família.  Acumula diversos anys d'experiència assessorant empresaris en matèria de creixement.
Agustí Prat
Plans Financers,  Finançament del deute, Valoració compra/venda empreses.
Economista amb llarg bagatge professional realitzant el control, seguiment i planificació financera a llarg i curt termini. Elaboració del pressupost financer identificant les necessitats de capital i finançament. Organització i gestió de tresoreria i facturació. Valoració financera compra/venda empreses.
Umberto Salerno
Màrqueting, Comunicació i Publicitat, Transformació Digital, Branding.
Expert en màrqueting i comunicació corporativa. Ha dissenyat estratègies de transformació digital, liderant projectes d'e-commerce i botigues on-line,  així com desenvolupant tasques d’assessorament a grans firmes en matèria de màrqueting i comunicació, creació i posicionament de marca.
Montse Ramos
Estratègia de Vendes, Gestió i Organització Comercial, Sales Management.
Especialista en la definició de l'estratègia de vendes, dinamització de la xarxa comercial i estructuració de la força comercial. Àmplia experiència en liderar i organitzar departaments comercials, àrees d'atenció al client. Assessora a comandaments i direccions comercials.