NOSALTRES

IPSUM construïm negocis resilients, competitius i econòmicament rendibles, mitjançant la innovació i la transformació digital de processos, l’organització de recursos i l’optimització d’inversions i despeses.

 

Ens constituïm al 2014, de la mà del seu fundador, un executiu expert en transformació i creixement empresarial. Experimentat en la gestió de processos estratègics complexos d’organització i millora de la rendibilitat.  

 

Identificant les següents realitats:

 

La primera, que el futur és digital, i que és indubtable, com ho és que cal preparar les organitzacions i els equips per assolir amb èxit, el procés de transformació, que ens permetrà abastar les noves oportunitats que ens ofereix l’era digital.

 

La segona, que cal abordar la transformació des de una vessant integral, construint un nou model de negoci digital, innovador que permetrà accelerar el desenvolupament, incrementar les capacitats, garantint una reducció de costos, un increment de la productivitat i una millor gestió dels actius comercials, humans i materials.

 

I per donar-hi resposta, a IPSUM abordem els projectes analitzant en primer terme la situació i realitat de cada negoci. I ho fem des d’una visió integral, coneixent tots els àmbits de la companyia. Aquesta anàlisi ens permet identificar on tenim les oportunitats de millora, per després elaborar un pla de transformació, alineat amb la realitat de la companyia i assumible. I finalment executant el pla.

 

Tot a través d’una metodologia molt orientada a resultats, pràctica i executiva. Acompanyant al client en totes les fases del projecte, liderant i executant les iniciatives pactades i transferint el coneixement a l’equip intern del client, durant el projecte.

 

Amb un equip de professionals SENIORS, amb llarga experiència executiva, liderant i executant projectes de transformació en tots els sectors econòmics (industrial, alimentació, químic, serveis, logística, tecnologia, farmàcia, retail, etc).

 

Com a eixos vertebradors:

 

Confidencialitat

Garantint i preservant la informació a la que tenim accés, mantenint-ne el secret professional, inclòs un cop finalitzada la col·laboració.

 

Rigor i Transparència

Proposant totes les iniciatives disponibles, sense cap restricció, ni condicionant. Oferint en tot moment, als nostres clients una visió, professional i neutral.

Independència

El fet de NO mantenir cap acord comercial amb tercers, ens permet oferir als nostres clients, solucions i propostes totalment imparcials i desvinculades de qualsevol compromís.